MENU

Samsun Valisi Doç. Dr. Dağlı OMÜ Kurupelit Kampüsü’nde
13 October 2022, Thursday - 20:37
Updated: 14 October 2022, Friday - 09:36
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenen etkinlikler vesilesiyle merkez Kurupelit Kampüsü’ne gelen Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Rektörlüğü ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın refakatinde OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki (AKM) “5. Uluslararası 15. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi’nin açılışına katılan Vali Doç. Dr. Dağlı, ardından Rektörlüğe geçti.

Burada Rektör Prof. Dr. Ünal tarafından ağırlanan Vali Dağlı, yeni akademik yılın Samsun ve ülkemiz adına hayırlı olmasını ve öğrenci ile akademisyenler için verimli, üretken ve başarılı bir dönem temenni etti. 

Ziyarete; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selim Eren ve Prof. Dr. Mahmut Başoğlu ile Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı da eşlik etti.

Görüşmede Vali Dağlı, OMÜ’nün mevcut performansıyla Samsun’un gelişmesi ve kalkınmasında gittikçe daha fazla öne çıkıp kendini göstereceğine inandıklarının altını çizerek Valilik olarak da Üniversite çatısı altındaki gerek projeleri gerekse araştırma geliştirme (AR-GE) çalışmalarını destekleyeceklerini dile getirdi.

Rektör Ünal da teveccühünden ötürü Vali Dağlı’ya şükranlarını sunarken, Samsun’un bütün dinamikleriyle iş birliği, istişare ve paydaşlık süreçlerini etkin ve diri tutarak geleceğe emin adımlarla yürümeyi hedeflediklerini belirtti. Rektör Ünal ayrıca, Üniversitede yürütülen projeler ve faaliyetlere dair Vali Dağlı’ya detaylar aktardı.

Ziyaret sonrasında Vali Dağlı ve Rektör Ünal, Öğrenci Yaşam Merkezi’nde organize edilen “Gençlik Buluşması” programına katıldı.

X
Secure Login

This login is SSL protected