Vezirköprü MYO'da Öğrenciler Mezunları Konuk Etti
06 Aralık 2017, Çarşamba - 11:56
Güncelleme: 11 Aralık 2017, Pazartesi - 14:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğünün başlattığı "Mezun-Öğrenci Buluşması", Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümünün iş birliğiyle okulun sinema salonunda gerçekleştirildi.

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü, Ormancılık ve Orman Ürünleri programından mezun olan ve şu anda Orman Muhafaza Memuru olarak çalışan Ufuk Yılmaz ve Hamdi Öztürk'ün davetli konuşmacı olarak iştirak ettiği buluşmaya akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, mezun öğrenciler okul hayatı ve iş hayatı hakkında edindikleri tecrübeleri öğrencilere aktarırken öğrencilerin de merak ettikleri sorulara cevap verdiler.

Toplu hâlde hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona eren etkinlikte, öğrenciler verimli geçen etkinliğinin her yıl tekrarlanmasını temenni ettiler.