MENU

İki Kere Özel Öğrenciler: Öğrenme Dezavantajı Olan Özel Yeteneklileri Fark Edelim
14 May 2024, Tuesday - 11:14
Updated: 14 May 2024, Tuesday - 11:14
A+ A-

Erasmus+ KA220 “İki Kere Özel Öğrenciler: Öğrenme Dezavantajı Olan Özel Yeteneklileri Fark Edelim!" Farkındalık eğitimleri devam ediyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) koordinatörlüğünde Erasmus+ Stratejik Ortaklılar kapsamında yürütülmekte olan ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, İlkadım İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Polonya, Bulgaristan, İtalya ve Çekya' dan üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının da ortak olarak yer aldığı  "İki Kere Özel Öğrenciler: Öğrenme Dezavantajı Olan Özel Yeteneklileri Fark Edelim!" isimli proje kapsamında Eğitim Fakültesinde "İki Kere Özel (2Ö) Farkındalık Eğitimi" düzenlendi.

Proje Koordinatörü ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şener Şentürk, İlkadım İlçe MEM Özel Bürodan İdil Kefeli ile Banu İlhan Emecan’ın katkı sağladığı farkındalık eğitimine; fakülte yönetiminden Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Vural, akademisyenler, farklı bölümlerden öğrenciler ve Samsun Keşif Kampüsü yönetici ve öğretmenleri katılım sağladı.

Programda; proje sürecinin nasıl başladığı, proje fikri çıktıları anlatılmış,  özel yeteneklilik ve iki kere (2Ö) özel olmak kavramları üzerinde durulmuş, filmler üzerinden 2Ö ile ilgili paylaşımlarda bulunuldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected