Üniversite Tercihleri Platformu Kurucusu Levent Doğan Rektör Ünal’la Buluştu
09 Haziran 2021, Çarşamba - 14:03
Güncelleme: 10 Haziran 2021, Perşembe - 23:20

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Üniversite Tercihleri platformu kurucusu Levent Doğan’ı konuk etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette Levent Doğan, kurucusu olduğu ve universitetercihleri.com üzerinden dijital olarak faaliyet gösteren platform hakkında Rektör Ünal’a bilgiler verdi.

Görüşmede, hizmet sağladıkları üniversiteler bünyesinde aktif olarak video üretimi ve 4 dilde yayın yapan tek eğitim platformu olduklarına dikkat çeken Doğan, 9 milyonu aşkın ziyaret ve 5 milyonu aşkın kullanıcısı ile Türkiye’nin en çok ziyaret edilen Üniversite Tercihleri platformunda OMÜ’yü de görmek istediklerini dile getirdi.

Dijital dönüşüm sayesinde alışılagelen eğitim anlayışının büyük değişim ve dönüşüm geçirdiğini belirten Rektör Ünal da Üniversite olarak bu sürece adaptasyon konusunda hassas ve özenli davrandıklarını söyledi.

Tercih döneminde seçim yapacak öğrencileri Samsun’a çekmek için OMÜ'nün on-line mecralarda mümkün olduğunca görünür olması, kendini göstermesi ve anlatması açısından inisiyatif aldıklarını kaydeden Rektör Ünal, konuk Levent Doğan’la hizmet alımına yönelik detayları ve süreci değerlendirdi.