Rektör Ünal, Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Aydemir ile Görüştü
03 Ocak 2023, Salı - 10:51
Güncelleme: 03 Ocak 2023, Salı - 10:51

Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette Bölge Müdürü Musa Aydemir, Müdürlük olarak Ticaret Bakanlığının yeni planlamaları ve uygulamaları ışığında Karadeniz Bölgesi’nin en büyük kenti Samsun’un ticaret kapasitesini daha da güçlendirmek ve kenti, ülkemiz ve dünya ölçeğinde önemli ticaret merkezlerinden biri durumuna getirmeye odaklandıklarını dile getirdi.

OMÜ’nün ‘araştırma üniversitesi’ olma hedefli çalışmalarını ve bu yönde aldığı mesafeyi takip ve takdir ettiklerini belirten Bölge Müdürü Aydemir, OMÜ ailesine bu süreçte muvaffakiyet dilerken 2023'un ülkemize esenlikler getirmesini temenni etti.

Nazik ziyaretleri ve güzel dileklerinden ötürü konuğuna teşekkür eden Rektör Ünal da bütün bileşenlerle geleceğe hazırlandıklarına işaret ederek OMÜ’nün hak ettiği noktaya gelmesi adına azimli ve kararlı olduklarını vurguladı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.