Samsun İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen’den Veda Ziyareti
31 Ağustos 2021, Salı - 09:42
Güncelleme: 31 Ağustos 2021, Salı - 09:43

Görev yeri değişen Samsun İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a veda ziyaretinde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Kenan Arslan’ın eşliğinde Rektörlük makamında Rektör Ünal ile buluşan Müdür Coşkun Esen, Samsun’a hizmet etmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek görev süresi zarfında kendisine destek olan ve iş birliği içinde olduğu herkese şükranlarını iletti.

Rektör Ünal ve ekibinin kentteki kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içinde iyi bir iş birliği dinamizmi yakaladığını belirten Esen, OMÜ camiasına başarı dolu yıllar diledi.

Nazik ziyareti için konuğu Esen’e teşekkür eden Rektör Ünal ise OMÜ’yü şehrin bütün bileşenleri ile daha ileriye götürme kararlılığında olduklarını kaydederek Esen’e başarılar diledi.

Ziyarette Rektör Ünal, günün anısına Müdür Esen’e Üniversitenin hediyesini takdim etti.