Rektör Ünal’ın Konuğu Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci
13 Mart 2022, Pazar - 22:38
Güncelleme: 14 Mart 2022, Pazartesi - 00:16

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) Genel Başkanı Önder Kahveci,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük Yönetim Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete; Türkiye Kamu- Sen Genel Genel Başkan Yardımcıları Ümit Turhan, Kenan Karaçam, Mustafa Köse, Kemal Kazak, Orhan Yılmaz, M. Gökhan Şahin ile Türkiye Kamu-Sen Samsun İl Başkanı Ahmet Keskin, Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin ve beraberindekiler de eşlik etti.

Görüşmede; Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kamu çalışanlarının sorun ve talepleri hakkında Rektör Ünal’la istişarede bulunarak bu hususlara yönelik fikir ve değerlendirmelerini paylaştı.

Ziyarette Genel Başkan Kahveci, gösterilen misafirperverlik ve alakadan dolayı teşekkür ederek Türk bayrağı işlemeli çerçeveyi Rektör Ünal’a hediye etti. Rektör Ünal da Üniversitenin hediyesi çini tabağı Genel Başkan Kahveci’ye takdim etti.

Görüşme, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.