OMÜ İLEF'ten Mezun DHA Samsun Bölge Müdürü Kara’dan Rektör Ünal’a Ziyaret
10 Şubat 2022, Perşembe - 13:39
Güncelleme: 12 Şubat 2022, Cumartesi - 15:41

Demirören Haber Ajansı (DHA) Samsun Bölge Müdürü ve aynı zamanda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi (İLEF) mezunu Tayfur Kara, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal'ı ziyaret etti. Buluşmaya DHA muhabirleri Barış Budanoğlu ve Mustafa İnan da eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, bölgede faaliyet gösteren basın yayın organlarının haberlerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Rektör Ünal, yürüttükleri faaliyetleri aktarmak için belirli zamanlarda basın buluşmaları gerçekleştirmek istediklerini ve bu süreci daha ileri seviyeye taşıyacaklarını söyledi.

OMÜ’nün birçok alandaki değişim ve gelişim hamleleri hakkında bilgi veren Rektör Ünal, Üniversitenin geliştireceği nitelikli projeleri basın yoluyla ulusal ve uluslararası ölçekte tanıtmak ve duyurmak istediklerini dile getirdi. Bu kapsamda Rektör Ünal, Samsun’da düzenlenecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’22) ve TEKNOFEST’22 gibi iki büyük organizasyona dair yapılan çalışmaları DHA çalışanlarıyla paylaştı.

DHA Samsun Bölge Müdürü Kara ve beraberindekiler, konukseverliğinden dolayı Rektör Ünal’a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.