Rektör Ünal’dan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Yener'e Ziyaret
27 Mayıs 2021, Perşembe - 14:30
Güncelleme: 27 Mayıs 2021, Perşembe - 16:35

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Ankara’daki temasları kapsamında Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Metin Yener'i makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığında gerçekleşen görüşmede Genel Müdür Metin Yener, Rektör Ünal ve ekibini tebrik ederek kendilerine başarı temennisinde bulundu. Görüşmede Üniversite ile Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü arasında yapılması planlanan işbirliği ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Genel Müdür Yener, nazik ziyareti ve iyi dilekleri için Rektör Ünal’a teşekkür etti. Görüşme hediye takdimiyle son buldu.