Rektör Ünal Türkiye Diyanet Vakfı Temsilcilerini Kabul Etti
23 Ekim 2021, Cumartesi - 22:57
Güncelleme: 25 Ekim 2021, Pazartesi - 18:07

Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Diyanet Vakfının temsilcileri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette Türkiye Diyanet Vakfı Eğitim ve Kültür Hizmetleri Müdürü Muhammet Sait Karataş ve Uzman Yahya Uyar, Rektör Ünal’la bir araya geldi.

Ziyarette Müdür Muhammet Sait Karataş ve Uzman Yahya Uyar, Vakfın yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetleri ile çıkardığı yayınlar hakkında Rektör Ünal’a bilgiler verdi. Yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni eden konuklar, Rektör Ünal ve ekibine başarı dileklerini ilettiler.

Görüşmede Üniversitenin hedeflerini paylaşan Rektör Ünal da nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için konuklarına teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.