Rektör Ünal’dan Çorum Valisi Çiftçi’ye Ziyaret
16 Şubat 2022, Çarşamba - 01:26
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 11:08

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’22) ve TEKNOFEST 2022 gibi iki büyük organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşayan Samsun’un en önemli dinamiklerinden Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) hazırlıklar bütün titizliğiyle devam ederken Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal da bu kapsamda bölgenin diğer önemli şehri Çorum’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, il dışı ziyaretleri kapsamında Çorum Valiliğini ziyaret ederek Vali Mustafa Çiftçi ile makamında bir araya geldi.

Görüşmede; önemli organizasyonlar, eğitim-öğretim, araştırma geliştirme (AR-GE) ve sosyal sorumluluk projelerinde iki kentin ortaklığı ve iş birliğinde yürütülecek çalışmalar ele alındı.

Ziyarette Samsun’un; bütün bileşenleriyle OKAF ile TEKNOFEST’e yoğunlaştığını belirten Rektör Ünal, bu anlamda bölgenin de bir çekim gücü yakaladığına dikkat çekti.

Vali Çiftçi nazik ziyareti ve iyi dilekleri için Rektör Ünal’a teşekkür ederek OMÜ ailesine selam ve sevgilerini iletti. Rektör Ünal da Çorum’un; Üniversitesi ve pek çok sanayi dalındaki üretimiyle öne çıkan bir pozisyonda olduğunu belirterek Vali Çiftçi’ye görevinde başarılar diledi.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.