Rektör Ünal, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesini Ziyaret Etti
15 Haziran 2023, Perşembe - 14:50
Güncelleme: 16 Haziran 2023, Cuma - 09:18

Başkent Ankara’ya giden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine (ASBÜ) nezaket ziyaretinde bulunarak Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile bir araya geldi.

Ziyarette OMÜ Rektörü Ünal’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Şener Şentürk eşlik etti.

Yükseköğretime ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı buluşmada Rektör Ünal, OMÜ’nün akademik çalışmaları ve projeleri ile katettiği mesafe hakkında ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a bilgiler aktardı. ASBÜ’de olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Ünal, gösterilen konukseverlik ve alakadan ötürü mevkidaşı Prof. Dr. Arıcan’a teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için Rektör Ünal ve beraberindekilere şükranlarını sunan ASBÜ Rektörü Arıcan da OMÜ camiasına selam ve sevgilerini iletti.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle noktalandı.