Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Beydemir’den Nezaket Ziyareti
18 Mayıs 2023, Perşembe - 11:40
Güncelleme: 18 Mayıs 2023, Perşembe - 14:22

Samsun’da temaslarda bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; iki kurum arasında olası proje geliştirme ve iş birliği imkânları ele alındı.

Görüşmede Rektör Ünal, OMÜ’nün son dönemde ‘Araştırma Üniversitesi’ idealine yönelik hamle ve çalışmaları, yanı sıra da şehir paydaşlarıyla geliştirdiği iş birlikleri hakkında konuk BŞEÜ Rektörü Beydemir’e bilgiler aktardı.

Ziyarette Prof. Dr. Şükrü Beydemir de OMÜ’nün kararlı ve istikrarlı performansını takdir ettiklerini belirterek OMÜ ailesine muvaffakiyet diledi.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek mevkidaşı Prof. Dr. Şükrü Beydemir’e teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.