Rektör Bilgiç, Serbest Dalış Türkiye Rekortmeni Öğrencisini Ağırladı
09 Kasım 2018, Cuma - 18:02
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 14:35

Paletsiz Sabit Ağırlıklı Serbest Dalış Branşı’nda Türkiye rekoru kıran Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi Yaren Türk’ü, Rektör. Prof. Dr. Sait Bilgiç makamında ağırladı.

Ziyarette Yaren Türk’e; Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yalçın Taşmektepligil, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve Doç. Dr. Özgür Bostancı da eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e, 53 metreye dalarak kazandığı Paletsiz Sabit Ağırlıklı Serbest Dalış Türkiye Birinciliği'nin detaylarını aktaran Yaren Türk, aynı zamanda yine 53 metrede Paletsiz Sabit Ağırlık Disiplininde CMAS 3. Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası’nda almış olduğu dördüncülük ile ilgili de bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Yaren Türk’ü güzel ve gurur verici başarısından dolayı tebrik ederken, kendisini hediye ile ödüllendirdi.