Sürdürülebilir Enerji Seçenekleri ve Yeni Paradigmalar Panel
26 Nisan 2024, Cuma - 10:07
Güncelleme: 26 Nisan 2024, Cuma - 10:07

Batman Üniversitesi tarafından 9 Mayıs 2024 tarihinde ''Sürdürülebilir Enerji Seçenekleri ve Yeni Paradigmalar'' adlı panel düzenlenecektir.

Söz konusu panele ait programda; Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Necmettin SEZGİN'in Moderatör'lüğünde, Enerji ve Çevre Çözümlerinde Mühendislik Eğitiminin Rolü konusunda Kanada Waterloo Üniversitesinden Prof. Dr. Feridun HAMDULLAHPUR, Sürdürülebilir Enerji Seçenekleri ve Yeni Paradigmalar konusunda, ABD Nevada Üniversitesinden Prof. Dr. Yunus ÇENGEL, Hidrojen Çağı ve Sürdürülebilir Gelişme Boyutları konusunda, Hidrojen Teknolojileri Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim DİNÇER misafir konuşmacı olarak bulunacaklardır.

Yukarıda değinilen etkinlik konuları sonrasında, Enerji-Çevre-Eğitim-Sanayi Dörtgeni konularında Beklentiler ve Neler Yapılmalı konulu panel yapılacaktır.