Tarih | 31.07.2025 |
Çorba | Yayla çorba |
Yemek | Tas kebap |
Yemek 2 | Bulgur pilavı |
Yemek 3 | İrmik tatlısı |
Gümüşhane Üniversitesi tarafından elektronik ortamda yayınlanan “6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi Özet Bildiriler Kitabı” adlı eser Kurumsal Akademik Arşivde açık erişime sunulmuştur
https://acikerisim.gumushane.edu.tr/xmlui/handle/20.500.12440/6365
14 Temmuz 2025, Pazartesi
27 Haziran 2025, Cuma
27 Haziran 2025, Cuma
26 Haziran 2025, Perşembe
Geri bildirimleriniz iÃÆâ€ââ€Â¢ÃƒÆ’ƒâ€šÃ‚§in tÃâ€Â±klayÃâ€Â±nÃâ€Â±z.