MENU

Ziraat Fakültesinden Kariyer ve Staj Etkinliği
22 Nisan 2022, Cuma - 11:37
Güncelleme: 22 Nisan 2022, Cuma - 21:11
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Türkiye’nin önde gelen tohum firmalarından olan MAY Tohum’un İnsan Kaynakları Müdürü Sebla Gül ile İnsan Kaynakları Uzmanı Mustafa Akbenli, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesinde genç yeteneklerle buluştu.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuklar Müdür Sebla Gül ile Uzman Mustafa Akbenli, MAY Tohum’un potansiyel ziraat mühendisleri için kurguladığı "AkadeMAY", "MAYStaj" ve "İşTe Yetenek" programları hakkında OMÜ’lü öğrencileri aydınlattı.

Gül ve Akbenli tarafından ayrıca, geleceğin ziraat mühendislerine söz konusu programların ışığında mesleki yetkinlik, tecrübe kazanma, yatkınlıklarını keşfetme, iş yaşamına hazırlanma, burs ve istihdam fırsatları hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Etkinlik sonunda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özcan, kariyer ve staj etkinlikleri doğrultusunda en önemli amaçlarının; öğrencileri sektör temsilcileriyle bir araya getirerek onların meslekleriyle ilgili bilgi kazanmasını sağlamak olduğunu söyledi. Dekan Özcan, bu kapsamda öğrencilerin farkındalık kazanmasına destek veren MAY Tohum yetkililerine teşekkür etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected