Veteriner Fakültesi Öğrencileri Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirdi
27 Nisan 2022, Çarşamba - 16:49
Güncelleme: 28 Nisan 2022, Perşembe - 09:26

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri, 2022 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrenciler anısına, Kurupelit Kampüsü içerisinde yer alan Hocalı Parkı etrafında fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Fidan dikim etkinliğine; Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tütüncü, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Timur Gülhan, Prof. Dr. Şerife Tütüncü, Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Güzel, başhekim yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tütüncü etkinlikte yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz 2022 yılı mezunları olarak 5 yıllık zorlu eğitimlerini tamamladılar ve mesleğimizin fidanları olarak yetiştiler. Bugün ise, mezunlarımız toprakla buluşturdukları 150 fidan ile Üniversitemizde adlarını yaşatacak ve gelecek nesillere nefes olacak bir etkinliği hayata geçirdiler.’’ ifadelerini kullandı.