MENU

Samsun Teknopark ile Gazi Teknopark Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
13 Aralık 2022, Salı - 09:06
Güncelleme: 13 Aralık 2022, Salı - 09:06
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. (Samsun Teknopark) ile Gazi Teknopark A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Samsun Teknopark ve Gazi Teknopark olarak iki şirketin bünyelerinde bulunan firmalarla üniversite/sanayi iş birliklerinin kurulması, girişimcilik, Ar-Ge, inovasyon ve sosyal kalkınma gibi alanlarda ortak faaliyetler ve projelerle ilgili etkinliklerin düzenlenmesini kapsayan protokole imzalar, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ile Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından atıldı.

Gazi Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen protokol imza töreninde değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Her üniversitenin tecrübesi, Teknopark’a yansıyan ve vücut bulan yapılanmasıyla iş birliği yapılması, Gazi Teknopark A.Ş. ile güç birliğine gidilmesi düşüncesi bile bizi heyecanlandırıyor. Ciddi işlerle, projelerle bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Başta Prof. Dr. Musa Yıldız olmak üzere diğer ekip arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ise protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, “Gazi Teknopark A.Ş. ile Samsun Teknopark A.Ş. arasında imzalanan protokolümüzün her iki üniversite ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesinin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal adına dikilmiş fidan sertifikasını takdim etti.

Tören, toplu çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected