RTÜK’ün “Gelecekle İletişim Çalıştayı”nın İlk Etabı Samsun Olacak
21 Eylül 2022, Çarşamba - 12:35
Güncelleme: 22 Eylül 2022, Perşembe - 12:35

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK) 2009’dan bu yana 11 kez gerçekleştirilen “Gelecekle İletişim Çalıştayı”nın 12’incisi “Kurtuluş Savaşı’nın 100. Yılında Medya” ana temasıyla Samsun, Amasya ve Sivas’ta düzenlenecek.

Bu kapsamda çalıştayın saha çalışmaları için Samsun’a gelen RTÜK Üst Kurul Başkan Danışmanı Mete Hacı Arifoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuk Danışman Arifoğlu, ilk oturumu Samsun’da yapılacak “12. Gelecekle İletişim Çalıştayı”nın hazırlık çalışmaları hakkında Rektör Ünal’la istişarede bulundu.

Gelecekle İletişim Çalıştayı dizisi; Türkiye'ye gelerek eğitim alan uluslararası öğrencilere RTÜK hakkında bilgi verilmesi, RTÜK'ün uluslararası deneyimlerinin paylaşılması ve anılan öğrencilere ait bir bilgi havuzu oluşturularak uluslararası iş birliği imkânlarının değerlendirilmesi amaçlarıyla 2009 yılından bu yana organize ediliyor.