MENU

Rektör Ünal, MÜSİAD Samsun Şubesinin İstişare Kahvaltısına Katıldı
22 Eylül 2022, Perşembe - 17:29
Güncelleme: 22 Eylül 2022, Perşembe - 17:29
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

MÜSİAD Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Ali Süleymanoğlu’nun ev sahipliğindeki kahvaltı programı Meyveci Dedenin Yeri’nde gerçekleştirildi.

Programda genel olarak OMÜ ve MÜSİAD arasında geleceğe yönelik muhtemel iş birliği ve müşterek çalışmalara dair fikir ve öneriler paylaşıldı.

Programda konuşan Rektör Ünal, sivil toplum ve sanayi kuruluşları ile sürekli temas kurduklarını belirterek OMÜ olarak MÜSİAD ile söz konusu iş birliği havzasını büyütme ve daha nitelikli hâle getirme çabasında olduklarını kaydetti.

Türkiye’nin istikrarlı bir biçimde geleceğe yürümesi adına üniversite-sanayi iş birliğinin her adımda daha da geliştirilip güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Rektör Ünal, OMÜ’nün de gerek altyapısı ve araştırma kapasitesi gerekse araştırma geliştirme (AR-GE) kabiliyetiyle bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

Rektör Ünal, kahvaltı programından dolayı MÜSİAD Samsun Şubesine teşekkür ederek bu istişarenin daimî olmasını ve nice nitelikli işlere kapı aralamasını temenni etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected