Rektör Ünal, Arnavutluk’ta Üniversiteleri Ziyaret Etti
11 Mayıs 2022, Çarşamba - 16:18
Güncelleme: 12 Mayıs 2022, Perşembe - 09:41

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Arnavutluk’a giden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, New York Tiran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan Erdemir ve Tiran Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatbardh Sallaku’yu ayrı ayrı ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’a ziyaretler sırasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu da eşlik etti. Gerçekleşen görüşmelerde; üniversiteler arasında tarım, çevre, veterinerlik gibi alanlarda yapılabilecek iş birliği çalışmaları ele alındı.

Ev sahibi Rektörler, ziyaretleri için Rektör Ünal’a teşekkür ederek OMÜ ailesine selam ve sevgilerini ilettiler.