MENU

Rektör Ünal, 2022 – 2023 Adli Yıl Açılış Programında
02 Eylül 2022, Cuma - 17:04
Güncelleme: 02 Eylül 2022, Cuma - 17:04
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Samsun’da yeni adli yıl, Onur Anıtı’nda düzenlenen törenle başladı.

Törende; Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı İshak Sağır, Samsun Baro Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran ile Samsun Noterler Odası Başkanı Türkay Tezir öncülüğündeki heyet Onur Anıtı’na çelenk sundu.

Ardından yargı camiası, Samsun Adliyesi Adalet Sarayı Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun Yerleşkesi bünyesindeki Cumhuriyet Savcısı İsa Fidan Konferans Salonu’nda organize edilen 2022 – 2023 Adli Yıl Açılış Programı’nda bir araya geldi.

Buradaki programa yanı sıra Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Atakum Belediye Başkan Av. Cemil Deveci, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile askerî ve mülki idare yetkilileri de katıldı.

Programda yapılan konuşmalarda sırasıyla Samsun Baro Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran, Samsun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Başkanı Nahit Köseoğlu, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ile Samsun Valisi Zülkif Dağlı günün anlam ve önemine ilişkin düşünce ve değerlendirmelerini paylaştı.

Konuşmaların sonrasında ise yargı mensupları ve davetli protokol üyeleri, verilen kokteylde sohbet etti.

 

X
Secure Login

This login is SSL protected