MENU

OMÜ’de Çanakkale Zaferi Konulu Tiyatro Gösterimi
18 Mart 2022, Cuma - 21:05
Güncelleme: 18 Mart 2022, Cuma - 21:05
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde Çanakkale Zaferi Tiyatro Gösterimi ilgiyle izlendi.


OMÜ İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu’nun organize ettiği etkinliğe OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun TÜGVA Teşkilat Başkanı Hüseyin Hami Kasım, Samsun Genç İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Selim Altınışık ve Samsun Genç İHH Başkanı Emre Güneş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan program Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Kasapoğlu’nun konuşmalarının ardından Samsun Genç İHH Topluluğu gönüllüleri ve abs sanatın katkılarıyla hazırlanan tiyatro gösterimine geçildi.

‘Ötelerden haber getirdiniz’

Tiyatro gösterisinin ardından, tiyatro oyuncularına hediyeler takdim edildi. Hediye takdiminin ardından bir konuşma gerçekleştiren OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, ‘Ötelerden haber getirdiniz, bize tarihimizi canlı olarak anlattınız. Ama şunu belirmek isterim bu bir tarih değil, yaşanmış şeylerdir. Ülke olarak bazı şeyleri ileriye taşımamız gerekiyor ki bu anları tekrar yaşamayalım. Sorumlu olduğumuz ailelerimize, geleceğimize yön verecek çalışmaların bilinci bu yaşlarda oluşmaktadır. Sizlerin de bu bilinci oluşturarak bir şeyleri başaracağınızı düşünüyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum’ diyerek sözlerini sonlandırdı.
Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sonlandırıldı.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren programın ardından topluluk üyeleri ve tiyatro gösterisinde rol alan öğrencilerle birlikte OMÜ Yaşam Merkezi’nde yemek  etkinliği gerçekleştirdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected