MENU

OMÜ Vakfının Yeni Yönetiminde Görev Dağılımı
06 Nisan 2022, Çarşamba - 08:14
Güncelleme: 06 Nisan 2022, Çarşamba - 23:02
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfının 26 Mart 2022 tarihindeki 39. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda seçilen yeni yönetim kurulu; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk ve Prof. Dr. Selim Eren’in katılımıyla yapılan toplantıda OMÜ Vakfı Kolejinde bir araya geldi.  

Toplantıda yönetim kurulunun görev bölümü şekillenirken oy birliğiyle yönetim kurulu başkanlığına Doç. Dr. İdris Varıcı, başkan vekilliğine Süheyla Erol, genel sekreterliğe Nurettin Burak, muhasip üyeliğe ise Prof. Dr. Hamza Çalışıcı seçildi.

39. Dönem Olağan Genel Kurulunun Divan Başkanı Hakan Karaduman, Divan Başkan Yardımcısı Osman Demir, divan üyeleri İbrahim Meral ve Kadir Ay’ın yanı sıra, yönetim kurulunun diğer üyeleri Prof. Dr. Yıldıray Topcu, Doç. Dr. Kemal Yıldızlı, Doç Dr. Ayhan Ak, Ali Cüneyt Arpacıoğlu ve Ahmet Tarık Karslı’nın da hazır bulunduğu toplantıda OMÜ Vakfının geleceğine dair hedefler, ileriki dönemde yapılacak çalışmalar ve bu yöndeki öneriler masaya yatırıldı.

Toplantıda ayrıca, OMÜ Vakfının iktisadi gelişimi ile ilgili girişimler, kurumsallaşma ve şubeleşme süreci, diğer kurumlarla iş birliği olanakları ve faaliyet alanlarının genişletilmesi, öğrenci bursları, yaşanan sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik stratejik açılımlar ele alındı.

Öte yandan Vakıf Kolejinin aktif bir biçimde gelişmesi ve bunun süreklilik kazanmasına zemin oluşturacak politikalar, bilinirliği ve tercih edilebilirliği arttıracak projeler, kolej-öğrenci-veli iletişimi ve iş birliği, öğrencilerin eğitimlerini kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle daha verimli sürdürmelerini sağlamaya dönük adımlar da toplantının diğer konu başlıkları olarak öne çıktı.

X
Secure Login

This login is SSL protected