OMÜ Vakfı Koleji Bursluluk Sınavı
11 Şubat 2022, Cuma - 15:44
Güncelleme: 11 Şubat 2022, Cuma - 15:52

OMÜ Vakfı Koleji 4, 5, 6 ve 7. sınıflara yönelik %100’e varan oranlarda eğitim bursu ödüllü bursluluk sınavı tarihini açıkladı. LGS Türkiye birincisi çıkaran OMÜ Vakfı Koleji, 26 Şubat 2022 Cumartesi günü bursluluk sınavını gerçekleştirecek.

Akademik başarı, ikinci yabancı dil, sosyal ve sportif faaliyetler, kültürel ve sanatsal etkinlikler, yüzme, mini golf, satranç,  buz pateni, yaşam becerileri, orman sınıfı, tırmanma, robotik kodlama, öğrenci takip ve veli bilgilendirme sistemi ile hibrit eğitim sunan OMÜ Vakfı Koleji, Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan danışmanlar kurulu ve LGS başarılarıyla Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alıyor.

%100’e varan burs imkânlarından faydalanmak için adayların sınav giriş belgeleriyle en az 45 dakika önceden okulda bulunmaları gerektiğini hatırlatılır, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Sınava katılmak için online başvuru formuna www.omuvakfikolej.k12.tr adresinden ulaşılabilecek.