MENU

OMÜ, TEKNOFEST’22 Projeleri için Başvuru Süresini 20 Aralık'a Uzattı
01 Aralık 2021, Çarşamba - 14:00
Güncelleme: 21 Aralık 2021, Salı - 16:49
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

OMÜ’den Öğrencilerine Proje Desteği Müjdesi!

OMÜ, TEKNOFEST’22 Yarışacak Takım Projelerine 100 Bin TL, Bireysel Projelere 3 bin TL  Destek için Çağrı Açıyor 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), 2022 yılında Samsun’da düzenlenecek TEKNOFEST yarışmalarına yönelik öğrencilerine destek için bilimsel araştırma proje çağrısına çıkıyor. OMÜ Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğü, “1908 Kodlu Çağrılı Projelerin”, bireysel ya da takım halinde yapılacak başvurularını 1 Kasım’dan itibaren almaya başlayacak ve 20 Aralık'a 2021’e kadar  devam edecek.  Proje süresi en fazla 12 ay olarak belirlenmiş 1908 Kodlu Çağrılı Projelere verilecek üst sınır destek, takımlar için 100 bin TL, bireysel başvurular içinse 3 bin TL olarak açıklandı.

OMÜ öğrenci toplulukları, TEKNOFEST takımları ve OMÜ öğrencilerinin, 2022 TEKNOFEST yarışları için belirlenen alanlara yönelik hazırladığı proje önerilerinin başvuruları, sadece proje yürütücüsü danışmanlar tarafından yapılabilecek. Danışmanlar, en çok iki projenin yürütücülüğünü üstlenebilecek.

Takım başvurularına 100 bin TL, bireysel başvurulara 3 bin TL destek

TÜBİTAK, TEKNOFEST gibi ulusal ve uluslararası bilimsel araştırma ve yarışmalarda ön elemeyi, proje detay raporunu, kritik tasarım raporunu geçenlerin ya da başarı ve ödül kazananların projeleri öncelikli olacak. Bunun yanında sponsor desteği almaya hak kazanmış projelere de öncelik tanınacak.

Proje süresi en fazla 12 ay olarak belirlenmiş 1908 Kodlu Çağrılı Projelere verilecek üst sınır destek, takımlar için100 bin TL, bireysel başvurular içinse 3 bin TL olarak açıklandı.

Araştırıcılara Dene-Yap Atölyesi Tahsis Edilecek

Müracaat edilen projelerden desteklenmeye layık görülenlere ise takımların 24 saat kullanabilecekleri, istedikleri zaman girip çıkabilecekleri, ofis, alet ekipman ve deneme ihtiyaçlarını giderebilecekleri atölyeler kullanımına sunulacak.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi için https://pyo.omu.edu.tr/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

X
Secure Login

This login is SSL protected