MENU

OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası MYO’da Mezuniyet Coşkusu
24 Haziran 2022, Cuma - 13:08
Güncelleme: 26 Haziran 2022, Pazar - 22:15
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu 2021-2022 eğitim öğretim yılının mezunlarını verdi.
Çarşamba’da bulunan Göl Restoran'ın Kır Bahçesinde gerçekleşen mezuniyete öğrenciler büyük ilgi ve coşkuyla katıldı. Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlarken OMÜ Ticaret Borsası MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir ve dönem birincisi Şeyma Boğuş’un konuşmasıyla devam etti. Mezuniyet törenine Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, protokol üyeleri, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

“Gurur kaynağımız olacaksınız”

Törende konuşma yapan Ticaret Borsası MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, “Ülkemizin kalkınabilmesi için yetişmiş ara insan iş gücüne ihtiyaç duyulması amacından yola çıkılarak kurulmuş olan yüksekokulumuzda tüm dersleri başarıyla vererek diploma almaya hak kazandınız. İlerideki başarılarınızın bizim gurur kaynağımız olacağını belirtir, sizleri ve ailelerinizi kutlarım.” dedi.

“Hayata bir adım önde başlayacağımı hissetmek gerçekten gurur verici”

Dönem birinciliğiyle Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı mezunu olan Şeyma Boğuş konuşmasında, “İçinde bulunduğumuz bu dönemde ülkemizin, dünyamızın ve sorumluluklarımızın farkındayız. Bu nedenle ülkemizin sayılı üniversitelerinden olan Ondokuz Mayıs Üniversitesinde Bilgi Güvenliği Teknolojisi programından mezun olmak, hayata bir adım önde başlayacağımı hissetmek gerçekten gurur verici. Gelişen ve değişen dünyamızda teknolojinin ön planda olması ve güvenliğinin sağlanması oldukça önemli, bu doğrultuda almış olduğumuz eğitim dünyaya farklı bir gözle bakmayı öğretti bize. En büyük temennim üzerimizdeki bu sorumluluğun farkında olarak mesleki hayatlarını sürdürmektir. Bu zorlu eğitim sürecinde bizlere yol gösteren, hayatımız boyunca hem akademik hem kişisel anlamda bizden desteklerini esirgemeyen, mesleğin önemini aşılayan değerli hocalarımıza şahsım ve mezun arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürler.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, başarısından ötürü Şeyma Boğuş’a bisiklet hediyesini takdim ederken, “Geleceğimizi inşa eden gençlerimizin başarısını tebrik ederken sporun birleştirici gücüyle dünyamıza barış diliyorum. Tüm insanlık olarak atlattığımız bu zor zamanların bitmesini bekleyerek sporun hepimizi kucaklamasını temenni ediyorum.” ifadesinde bulundu.

Konuşmaların ardından dönem ikincisi Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı mezunu Emirhan Keskin'e ödülünü ve başarı belgesini Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan verdi. Okul üçüncüsü Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı mezunu Bal Elsada Hasun’un ödül ve başarı belgesi Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir tarafından verildi.

Ödül takdiminden sonra kürsüye davet edilen mezunlara diplomaları verildi. Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected