MENU

OKTAM Tarafından Samsun Konukevi Meslek Elemanlarına “Temel ve İleri Düzey Görüşme Teknikleri Eğitimi”
18 Mart 2022, Cuma - 18:37
Güncelleme: 18 Mart 2022, Cuma - 18:37
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Samsun Kadın Konukevi’nde görev yapan meslek elemanlarına, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKTAM)  ile Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde yaklaşık bir yıl boyunca ayda bir kez olmak üzere eğitimler planlandı.

Eğitimler hakkında bilgi veren OKTAM Müdürü Prof. Dr. Hatice Kumcağız, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı ve Koordinasyon Planı’nda yer alan Hizmet Standartları Rehberi doğrultusunda Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Samsun Kadın Konukevi’nde çalışan meslek elemanlarına ihtiyaç duydukları konularda eğitimler verilerek bu yolla farkındalıklarını arttırmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Eğitimler Mart 2022 ile Kasım 2022 arasını kapsıyor

Prof. Dr. Kumcağız, eğitimlerin OKTAM ile Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasındaki iş birliği çerçevesinde verileceğini belirterek “Üniversitemizin farklı fakülte ve birimlerindeki öğretim elemanlarımızın görev alacağı eğitimler, Mart 2022'de başlayıp Kasım 2022'ye kadar sürecek ve aylık olarak gerçekleştirilecek.” dedi.

İlk eğitim Doç. Dr Nursel Topkaya’dan

Bu kapsamda Samsun Kadın Konukevi’nde çalışan meslek elemanlarına yönelik “Temel ve İleri Düzey Görüşme Teknikleri” konulu ilk eğitim, OMÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim üyesi  Doç. Dr. Nursel Topkaya tarafından verildi.

OMÜ Araştırma ve Uygulama Merkezleri Koordinatörlüğü Toplantı Salonu’ndaki eğitime; Samsun Kadın Konukevi Eğitim Koordinatörü Psikolog Havva Özkan ile 20 meslek elemanı katıldı.

Katılımcılarla görüşme teknikleri konularında uygulamalı olarak becerilerin paylaşıldığı eğitimde Doç. Dr. Topkaya, katılımcıların merak ettiği hususlarla ilgili soruları da cevapladı.

X
Secure Login

This login is SSL protected