MENU

Mezunlar Koordinatörü Altın’dan OMÜ Mezunu Gençlik ve Spor İl Müdürü Dereci’ye Ziyaret
04 Ağustos 2022, Perşembe - 11:06
Güncelleme: 04 Ağustos 2022, Perşembe - 15:08
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak göreve başlayan OMÜ mezunu Feyzullah Dereci’yi makamında ziyaret etti.

1998 yılında Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan mezun olan Dereci, OMÜ mezunu olarak Samsun’da görev yapmanın onurunu yaşadığını ve ziyaretten dolayı Mezunlar Koordinatörlüğüne teşekkür ettiğini belirtti. OMÜ öğrencilerinin mezun olduktan sonra OMÜ ile irtibatlarını devam ettirmesinin son derece önemli olduğunu ve Mezun Bilgi Sistemine (https://mezun.omu.edu.tr/tr) üye olarak iletişimlerini kuvvetlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Feyzullah DERECİ 1998 yılında OMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan mezun oldu. Aynı yıl Artvin'e beden eğitimi öğretmeni olarak atandı. 2 yıl Artvin'de görev yaptıktan sonra memleketi olan Rize'ye tayini oldu. Dereci, Rize’nin Ardeşen ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, Ardahan ve Düzce’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulundu. Hentbol, basketbol, badminton, taekwondo, rafting antrenörlükleri bulunan DERECİ şimdi üniversite öğrenimini tamamladığı Samsun İlinde Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak göreve başladı.

X
Secure Login

This login is SSL protected