MENU

Hemşirelik Bölümü Etkinliği “Anlamak ve Anlaşmak için: Transaksiyonel Analiz”
05 Mayıs 2021, Çarşamba - 13:40
Güncelleme: 06 Mayıs 2021, Perşembe - 10:52
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Sosyal Etkinlik Komisyonu tarafından düzenlenen ‘‘Olmak Üzerine Konuşmalar” etkinliği, bu ay, Toplumu Güçlendirme Derneği iş birliği ile yapıldı.

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın ve Yayın Bölümü Genel Gazetecilik Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Erkan Yüksel’in konuşmacı olarak katıldığı “Anlamak ve Anlaşılmak için: İçimizdeki Sesler” başlıklı söyleşi, 238 katılımcı ile YouTube üzerinden çevrim içi (on-line) olarak yayımlandı.

Konuk Prof. Dr. Erkan Yüksel, söyleşisinde; içimizdeki sesler, bu seslerin nasıl oluştuğu, nelerden etkilendiği, transaksiyonel analiz (Kanadalı Psikolog ve Psikanalist Eric Berne tarafından geliştirilen kişilik teorisi), benlik düzeyleri, baskın benlik, iletişim şekilleri konularına odaklanarak bunlarla ilgili detaylı bir sunuma imza attı. 

Dr. Öğr. Üyesi Oya Sevcan Orak’ın moderatörlüğünü yaptığı etkinliğe; Hemşirelik Bölümü öğrencileri, klinisyen hemşireler ve öğretim elemanlarının yanı sıra farklı üniversitelerden öğretim üyeleri ve öğrenciler de büyük ilgi ve katılım gösterdi. 

Söyleşi; Prof. Dr. Erkan Yüksel’in, katılımcıların sorularını cevaplaması ile sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected