AB Projeleri Kapsamında 250 bin Euro ile Desteklen Projenin İlk Toplantısı Gerçekleştirildi
12 Ocak 2024, Cuma - 12:38
Güncelleme: 12 Ocak 2024, Cuma - 12:38

Koordinatörlüğünü Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) yaptığı ve AB Projeleri Kapsamında 250 bin Euro hibe almaya hak kazanan Erasmus+ 2023-1-TR01-KA220-SCH-000155741 "İki Kere Özel Öğrenciler: Öğrenme Dezavantajı Olan Özel Yeteneklileri Fark Edelim!" projesinin ilk toplantısı çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Türkiye’den MEB Özel Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, İlkadım İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün; yurt dışından İtalya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti ve Polonya’nın ortak olduğu projenin ilk toplantısında projenin iş paketleri, proje takvimi ve açılış etkinliği konularından bilgilendirme yapıldı.

İki kere özel farkındalık eğitimi programı, sosyo-duygusal eğitim programı hazırlanması, dijital içerik geliştirilmesi ve e-öğrenme platformu kurulması planlanan projenin açılış etkinliğinin, 5 Mart 2024 tarihinde OMÜ ev sahipliğinde Samsun'da yapılması kararlaştırıldı.