Samsun Keşif Kampüsleri Açılıyor!
17 Ocak 2023, Salı - 12:26
Güncelleme: 17 Ocak 2023, Salı - 13:37

Samsun Keşif Kampüsü ve Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, öğrencilerini arıyor!

Keşif Kampüsü, bilim ve teknolojiyi harmanlayarak geleceğimizin yapı taşları olan çocuklarla buluşturmak amacıyla Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından oluşturulmuş bir çocuk üniversitesi projesidir.

Keşif Kampüsü’nde öğrenciler; tematik atölyelerde çeşitli bilim alanlarında sorgulama ve keşfetmeye dayalı eğitim alırlar. Bunlara ek olarak çeşitli sanat ve kişisel gelişim eğitimleri ile öğrencilerin sosyal ve duygusal alanlarda da gelişimini destekleyici atölye çalışmaları yapılmaktadır.

8 farklı atölye teması ve 8 keşif alanı ile 2 yıl boyunca toplam 384 saatlik eğitim alacak olan öğrenciler için seçim süreci başlıyor!

Samsun Keşif Kampüsü ve Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü için öğrenci seçim sürecinin ilk aşaması olan E-Sınav başvuruları 5 – 29 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Sınava Samsun ilinde ikamet eden tüm 4. ve 5. sınıf öğrencileri başvuru yapabilir. E-Sınav, 2 – 15 Şubat 2023 tarihleri arasında Samsun Keşif Kampüsü ve Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü binalarında seanslar hâlinde gerçekleşecektir.

E-Sınav başvuruları için tıklayınız

Sorularınız için iletisim@kesifkampusu.org adresine mail atabilir veya 0212 501 94 34 nolu telefonu arayabilirsiniz.