LIFT UP++ Burs Programı Başvuruları
18 Kasım 2022, Cuma - 18:35
Güncelleme: 18 Kasım 2022, Cuma - 18:40

Türk Havacılık Uzay Sanayii'nin faaliyet alanları kapsamında LIFT UP++ Burs Programına başvurular açılmıştır.

Şirketin ürün gruplarından belirlenen ve Vizyoner Genç resmi web sayfasında yayınlanan konularda tez çalışması yürütecek, başka bir kurumda sigortalı çalışmayan, ders döneminde veya tez önerisini vermemiş olan doktora öğrencilerinin çalışmalarını desteklemek ve havacılık problemlerinin çözümüne katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan programa başvuruları kaçırmayın.
Program kapsamında Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde doktora yapan öğrencilerin desteklenebilmesi için doktora eğitimleri boyunca (asgari 8 dönem, azami 10 dönem) aylık asgari ücretin 2 katı kadar burs desteği sağlanacaktır.

Üniversitemiz öğrencilerinin bu programdan yararlanmalarını arzu eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://vizyonergenc.com/ilan/tusas/2102-lift-up-doktora-burs-programi