Doç. Dr. Yasin Demir, Öğrencilerle Deneyimlerini Paylaştı
07 Ocak 2022, Cuma - 12:51
Güncelleme: 07 Ocak 2022, Cuma - 15:17

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalının çevrim içi (on-line) olarak düzenlediği öğrenci-mezun buluşmasına katılan Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yasin Demir, öğrencilerle sohbet ederek farklı kurumlarda edindiği deneyimleri ve bilgileri öğrencilerle paylaştı.

On-line etkinlikte Doç. Dr. Demir, lisans ve yüksek lisans öğrenimi sürecinde aldığı eğitimin, kişisel gelişimine ve iş hayatına önemli derecede katkısının olduğunu belirtti. Ayrıca Doç. Dr. Demir, millî eğitim sürecinde ve akademik hayata atıldığında da sürekli bölümdeki hocaları ile iletişim hâlinde olduğunu, bir sorun yaşadığında iletişime geçerek kendilerinden destek aldığını dile getirdi.

Doç. Dr. Demir, sunumunda eğitim hayatları devam ederken öğrencilerin kendilerini mezuniyet sonrasına hazırlayabilmeleri için yapacakları hazırlıklar konusunda da bilgilendirme yaptı. Söyleşide konuk akademisyen Demir, öğrencilerin merak ettiği hususlara ilişkin sorularını da yanıtladı.

Doç. Dr. Yasin Demir,  2008 yılında lisans, 2013 yılında yüksek lisans öğrenimini OMÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalında tamamladı. Doç. Dr. Yasin Demir, hâlen Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde görev yapıyor.