7. Uluslararası Öğrenci Sempozyumu
28 Eylül 2021, Salı - 11:24
Güncelleme: 04 Ekim 2021, Pazartesi - 09:49

1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu'nun (UDEF) Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun Üniversitesi iş birliğiyle uluslararası öğrencilerin kendi alanları ile ilgili sunumların yapılacağı 7. Uluslararası Öğrenci Sempozyumu düzenlenecek.

Karadeniz Bölgesel Kalkınma ve İş Birlikleri özel temasıyla düzenlenecek sempozyumda;  sosyal ve beşeri bilimler, fen ve mühendislik bilimleri, uluslararası öğrencilik alanında sunumlar gerçekleştirilecek.

Açılış programı 2 Ekim Cumartesi günü saat 10:00’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek.

Sempozyuma; Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği, Uluslararası Öğrenci Sempozyumu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi gibi kuruluşlar da destek veriyor.

Ek Dosya(lar):