Rektör Ünal, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’na Konuk Oldu
09 Eylül 2021, Perşembe - 11:00
Güncelleme: 09 Eylül 2021, Perşembe - 11:00

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Ankara’daki temasları kapsamında Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’nu ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’nun makamındaki ziyarette Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, yürüttükleri çalışmalar ve üretilen projeler hakkında bilgiler paylaşırken OMÜ’nün her alanda sıçrama yapması ve potansiyelini arttırması için var güçleriyle çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Ziyarette kurumsal iş birliklerine ilişkin öneri ve değerlendirmelerinden de söz eden Rektör Ünal, sergilenen konukseverlik için Yavilioğlu’na şükranlarını sundu.

Nazik ziyaretinden ötürü konuğu Rektör Ünal’a teşekkür eden Bakan Yardımcısı Yavilioğlu, OMÜ camiasına başarılar dileyip Samsun’a selamlarını iletti.

Ziyarette Rektör Ünal, Üniversitenin hediyesini günün anısına Bakan Yardımcısı Yavilioğlu’na takdim etti.