TÜGVA Samsun Temsilciliğinin 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
12 Temmuz 2021, Pazartesi - 09:50
Güncelleme: 12 Temmuz 2021, Pazartesi - 09:50

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun Temsilciliğinin 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, protokol üyeleri ve öğrenciler de yer aldı.

“Gençlerin her zaman yanında olacağız”

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’deki gençlik çalışmalarını her zaman önemsediklerini belirterek Türkiye’nin hedeflerini gerçekleştirme ve kalkınma yolculuğunda gençlerin her zaman yanında olacaklarını kaydetti.

"Bir hareket olacaksa gençlerle olacaktır”

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ise "Bir hareket olacaksa gençlerle olacaktır. O yüzden kuşak sıfatlandırmaları değil, gerçekten şuurlu, ahlaklı, önce ahlak ve maneviyatı önemseyen bir nesil için daha fazla gayret etmemiz gerekiyor." dedi.

Konuşmaların ardından yapılan genel kurulda mevcut başkan Mustafa Demir yeniden başkanlığa seçildi.