OMÜ Turizm Fakültesi Mezunlarıyla Buluştu
15 Ocak 2021, Cuma - 11:00
Güncelleme: 15 Ocak 2021, Cuma - 12:44

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü mezunlarıyla çevrim içi ortamda bir araya geldi.

Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Atar’ın üstlendiği mezun buluşmasına; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzun, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yetkin Bulut, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Erdal Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Zuhal Çilingir Ük, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Atar, Öğretim Görevlisi Yaşar Gültekin ve Araştırma Görevlileri Gamze Kayan, Burak Arslan ve Asena Kurt katıldı.

Etkinlikte konuşan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzun, “Pandemi süreci eğitim-öğretim hayatını büyük düzeyde etkiledi. Bu süreçte öğrenciler ve mezunlar sürece uyumla alakalı problem yaşadığı dönemler oldu. Ama önemli olan bu süreçte dahi sıkı çalışmayı ve çabalamayı bırakmamak. Bizi başarıya ulaştıracak olan azmimizdir.” ifadelerini kullandı.

Mezun öğrencilerden konuşmacı olarak katılan Gülşah Taflan, Leyla Mesci ve Mohamed Nur da lisans öğrenimleri boyunca OMÜ Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nün onlara kattığı değerlerden ve şu an yaşanılan pandemi döneminin eğitim hayatlarında hangi noktalara etki ettiğini değerlendirerek, tüm öğrenim boyunca kendilerine kazandırılan yetkinliklerden ötürü bölüm öğretim elemanlarına teşekkürlerini sundu.

Çevrim içi görüşme karşılıklı fikir alışverişi ve teşekkürlerin ardından son buldu.