OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığında Görev Değişimi
29 Aralık 2020, Salı - 15:15
Güncelleme: 04 Ocak 2021, Pazartesi - 14:59

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanlığında yapılan devir teslim töreniyle Prof. Dr. Yıldıray Topcu, Prof. Dr. Birol Elevli'den dekanlık görevini devraldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı devir teslim törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak ve Prof. Dr. Cengiz Batuk  da iştirak etti.
Makamda gerçekleşen görüşmede Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Her fakültenin bizde yeri ayrı ama şu anda Mühendislik Fakültesinden beklentimiz yüksek. Bu pandemi sürecinin sona ermesinden sonra,  yüz yüze eğitime geçtiğimiz zaman Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin ders kapsamı dışında da sokağa çıkmasını istiyoruz. Şehirde, okulda, kampüste bir misyon üstlenmelerini amaçlıyoruz. Mühendislik Fakültesi güçlü bir fakülte ve biz bunun farkındayız. Bu doğrultuda bir idealimiz var oda Ondokuz Mayıs Üniversitesini hak ettiği konuma getirmek.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı eski Dekan Prof. Dr. Birol Elevli'ye teşekkür ederken, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Yıldıray Topcu’ya da yeni görevinde muvaffakiyet diledi.

Törende Rektör Ünal, eski Dekan Elevli ile yeni Dekan Topcu’ya çiçek takdim etti.