OMÜ-TTO’dan TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Bilgilendirme Etkinliği
10 Aralık 2020, Perşembe - 10:53
Güncelleme: 10 Aralık 2020, Perşembe - 10:53

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bünyesindeki Bilim ve Toplum Programları’na ilişkin çevrim içi (on-line) bilgilendirme etkinliği gerçekleştirdi.

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı, 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı ve 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı hakkında bilgi verilen etkinliğe akademisyen ve öğretmenler katıldı.

On-line etkinlikte; programların başvuru ayrıntıları, başvuru ekranı ve proje yazımında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedildi. OMÜ-TTO Proje ve İş Geliştirme Uzmanı Kürşat Tunçer’in moderatörlüğünde yapılan bilgilendirme etkinliğinde sunumu TÜBİTAK Uzmanı Duran Meşe yaptı.