Üniversite Sanayi İş Birliği Projelerine Akademisyen Bakışı Paneli Gerçekleştirildi
27 Aralık 2019, Cuma - 13:18
Güncelleme: 27 Aralık 2019, Cuma - 17:06

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, akademisyenlerin katıldığı Üniversite Sanayi İş Birliği Paneli gerçekleştirdi.
OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli, OMÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yüksel Ardalı, OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Ömer Andaç, OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağrı Ural, OMÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Demircan, KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Kemal Yıldızlı, OMÜ Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İsmail İşeri, OMÜ Mühendislik Fakültesi Dr. Ögr. Üyesi İdris Sancaktar’ın panelist olduğu programa çok sayıda akademisyen katılım sağladı.
Panelde, üniversite sanayi iş birliğinin gerekliliği ve önemi üzerinde duruldu. Panelin ilerleyen sürecinde ÜSİ projelerini hazırlarken nelere dikkat edilmeli, yapılması gerekenler ve TEYDEB projelerinin öneminden bahsedildi.