OMÜ Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda
31 Ekim 2019, Perşembe - 15:19
Güncelleme: 09 Şubat 2020, Pazar - 16:40

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı 2019, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla açıldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen açılışa; Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı,  OMÜ Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Kemal Yıldızlı, Samsun Teknopark Genel Müdürü Dr. Buğra Çolak, OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş, Samsun Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Osman Özkoç ve OMÜ Yeşilyurt Demir Çelik Meslek MYO öğrencileri katıldı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve protokol üyeleri açılış töreninin ardından fuarda bulunan stantları gezdi. TBMM Başkanı Şentop ve beraberindeki protokol üyeleri; OMÜ akademisyenlerinin geliştirdiği ürün ve projelerin yer aldığı OMÜ-TTO, Samsun Teknopark ve Yeşilyurt Demir Çelik MYO’nun bulunduğu standı ziyaret ederek Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve diğer yetkililerden bilgi alarak başarılarının devamını diledi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nı ziyaret etti

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç Ankara'da açılan Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı. Rektör Bilgiç, fuarda açılan stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Fuarda, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ve beraberindekiler OMÜ standını ziyaret etti. Rektör Bilgiç, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'e yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz OMÜ standını gezerek Rektör Bilgiç'le fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Bilgiç açılış kokteylinde Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile bir araya geldi

Rektör Bilgiç, Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın sonunda verilen açılış kokteyline katıldı. Açılış kokteylinde Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile bir araya gelen Rektör Bilgiç teknolojideki gelişmeler ve yürütülen faaliyetler hakkında sohbet etti.

Ayrıca, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da standımızı ziyaret ederek bilgi aldı.

Bu yıl Ankara ATO Congresium’da ikincisi düzenlenen ve “Gelecek İçin Teknolojiler” temasıyla açılan fuarda, başta savunma sanayii olmak üzere sanayi, eğitim, enerji, tarım, iletişim, ulaşım ve sağlık sektörlerindeki akıllı çözüm teknolojileri sergileniyor. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı 3 Kasım Pazar gününe kadar ATO Congresium’da ziyaretçilere açık olacak.