OMÜ'nün Çocukları Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı
29 Ekim 2019, Salı - 15:00
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 14:31

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Kolejinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin birlikte hazırladıkları gösterilerle takdim edilen törene çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan kutlama töreninde, izleyenlerden tam aldı.

Velilerin ilgisinin çok yoğun olduğu kutlama programı; sinevizyon gösterisi, okunan şiirler, koro performansı, oratoryo ve öğrencilerin hazırlayıp sundukları vals dansı gösterisiyle izleyenlere muhteşem bir bayram yaşattı.

OMÜ Vakfı Koleji Okul Müdürü Mustafa Kurt, bu unutulmaz Cumhuriyet Bayramı programı için öğrenci ve öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür ederken Cumhuriyetin 96. yılı kutlaması toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.