MENU

OMÜ Bülten Dergisinin 81. Sayısı Yayında
03 Aralık 2020, Perşembe - 16:22
Güncelleme: 02 Mart 2021, Salı - 14:28
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin yayın organı “OMÜ Bülten” dergisinin 81. Sayısı yayımlandı.  Ağustos-Ekim 2020 dönemini kapsayan 81. sayıya bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz veya PDF dosyasını buradan indirebilirsiniz.

OMÜ Bülten’in yeni sayısının kapağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü görevine getirilen Prof. Dr. Yavuz ÜNAL’ın göreve başlamasını konu ediniyor.

OMÜ’nün yeni yönetim kadrosunu yakından tanıyacağınız bu sayıda Tanyeli Roket Takımı’nın TEKNOFEST 2020’deki başarısına, OMÜ’nün Dünyanın En İyi Üniversiteleri Sıralamasındaki yerine şahit olacak, Üniversite bünyesinde canlı yayında gerçekleştirilen başarılı kalp ameliyatından YÖK’ün Mekanda Erişim Ödüllerine kadar pek çok gurur verici haber okuyacak, KOVİD-19 pandemisine rağmen üniversitenin göğsünü kabartan çok sayıda bilimsel, kültürel ve sanatsal faaliyetten haberdar olacaksınız.

Bunların yanında, OMÜ’de Ağustos-Ekim 2020 döneminde bir üst kademeye atanan akademisyenler ile emekli olan çalışanların isimlerini bulabileceğiniz 81. Sayı, Fakülte ve Yüksekokullardaki görev değişimlerine dair de ayrıntılar sunuyor.

Ayrıca bu sayımızda OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz ÜNAL’ın üniversitenin geleceğini belirleyecek proje ve planlarını eğitim, AR-GE ve Yeşil Üniversite başlıkları altında kaleme aldığı bir makaleye de erişebileceksiniz.

OMÜ’nün tüm güncel haberlerini OMÜ | HABER sayfasından takip edebilirsiniz. http://www.omu.edu.tr/tr/haberler

 

X
Secure Login

This login is SSL protected