OMÜ-TTO’dan TÜSEB Çağrı Programları Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı
19 Eylül 2019, Perşembe - 13:29
Güncelleme: 16 Ocak 2020, Perşembe - 12:34

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO); Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından açıklanan proje çağrılarına yönelik tanıtım, bilgilendirme ve iş birliği toplantısı düzenledi.

Samsun Teknopark Kuluçka Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; Tıp, Veteriner, Fen-Edebiyat ile Sağlık Bilimleri Fakülteleri akademisyenleri katılım sağladı.

Toplantıda, OMÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Eda Beylihan, TÜSEB çağrıları ve ödülleri hakkında genel bilgiler verdikten sonra çağrılarla ilgili amaç, başvuru, kapsam, özel şartlar ve desteklenecek çalışma alanlarını anlatarak akademisyenlerin sorularını cevaplandırdı.

İnteraktif geçen toplantının ardından akademisyenler, projeler konusunda gerçekleştirilen bu tarz eğitim ve etkinliklerden memnun olduklarını dile getirdiler.