OMÜ-TTO’dan Araştırma Görevlilerine Yönelik Proje Bilgilendirme Günü
26 Haziran 2019, Çarşamba - 17:34
Güncelleme: 16 Ocak 2020, Perşembe - 13:30

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) tarafından araştırma görevlilerine yönelik TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı ve Proje Üretkenliği Çalıştayı Bilgilendirme Günü gerçekleştirildi.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen bilgilendirme gününe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Eraslan, Fen Bilimleri Fakültesi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Cemek, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bozkurt Koç, OMÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Eda Beylihan, OMÜ-TTO Modül 2 Akademik Danışmanı Doç. Dr. Kubilay Yıldırım ve akademisyenler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, projelerin üniversite için öneminden söz ederek, ”Projelerin önemi ve üniversiteye katkıları yadsınamayacak kadar fazla. Bu sebeple üniversitemizde proje sayısını artırmak ve araştırma potansiyeline katkı sağlamak bizim amacımız olmalıdır. Yönetim olarak bunu çok önemsiyoruz. OMÜ-TTO ile birlikte bu tarz eğitim ve etkinlikleri destekleyerek daha çok projelerin üretilmesini istiyoruz.”  dedi.

OMÜ-TTO Modül 2 Akademik Danışmanı Doç. Dr. Kubilay Yıldırım ise, OMÜ-TTO’nun düzenlediği proje üretkenliği çalıştaylarının düzenlenme sebepleri ile bu çalıştaylara araştırma görevlilerinin, doktora ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımının öneminden söz etti.

Program, Doç.  Dr. Kubilay Yıldırım, programa katılan enstitü müdürleri ve OMÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Eda Beylihan’ın katılımcıların yönlendirdikleri soruları cevaplamasının ardından sona erdi.