Bakan Varank Samsun Teknopark‘da
14 Aralık 2018, Cuma - 20:11
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 12:31

Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun'da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, paydaşları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) de bulunduğu, üniversite-sanayi iş birliği mekanizmaları ve kurumlarını barındıran Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknopark A.Ş.’yi ziyaret etti.

Bakan Varank’ı Samsun Teknopark’a gelişinde OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç karşıladı.

Bakan Varank, ön kuluçka/kuluçka merkezlerini,  araştırma ve geliştirme (AR-GE) ofislerini, OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi'ni (TTO) gezerek, yöneticilerinden bilgi aldı ve destek sözü verdi.

Teknopark ziyaretinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a; Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Rektör Yardımcısı ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kuran'ın yanı sıra Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak, eski Bakan Mustafa Demir de eşlik etti.

Teknopark gezisi, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.