Samsun Teknopark’ta “Markanı Baştan Yarat” Eğitimi
26 Kasım 2018, Pazartesi - 10:32
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 11:04

n11.com Kurucu Müdürü Ömürden Sezgin, Samsun Teknopark Konferans Salonu’nda “Markanı Baştan Yarat-Stratejik Pazarlama Yöntemleri” etkinliğini gerçekleştirdi.

Etkinliğe; Rektör Danışmanı ve OMÜ Çevre Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Yüksel Ardalı, Samsun Teknopark Genel Müdürü Dr. Buğra Çolak, Samsun Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Osman Özkoç, sanayi firmalarının pazarlama departmanı personeli, akademisyenler, üniversite öğrencilerinin yanı sıra Samsun Doğa Koleji ve Bahçeşehir Koleji öğrencileri katıldı.

“Türkiye’de Gelecek, Markalarıyla Gelecek”

2 saat süren etkinlikte markanın önemi, marka oluştururken dikkat edilmesi gereken noktalar ile markalaşma yolunda atılması gereken adımlardan bahseden Sezgin, “Türkiye’de Gelecek, Markalarıyla Gelecek” sloganıyla marka mühendisliği için neler yaptığını da katılımcılarla paylaştı.

n11.com’un kurucu müdürü olan Ömürden Sezgin, sunumunda ayrıca n11.com’un kuruluş hikâyesini ve n11.com isminin markalaşması için yapılanları anlattıktan sonra programı izleyicilerle video kaydı yaparak bitirdi.