OMÜ-TTO, Dış Kaynaklı Proje Eğitimlerinin İkincisini Gerçekleştirdi
22 Kasım 2018, Perşembe - 11:13
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 14:10

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) iş birliği ile OMÜ akademisyenlerine yönelik düzenlenen "Dış Kaynaklı Proje Yazma Eğitimi"nin ikincisi 19-20 Kasım tarihleri arasında Samsun Teknopark Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.

2 gün süren eğitimin ilk gününde; OMÜ-TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş tarafından proje yazımı ve proje döngüsüne yönelik eğitim verildi. Eğitimin birinci gününün ikinci yarısında ise; Fikrî-Sınai Mülkiyet Hakları (FSMH) ve Ticarileştirme Uzmanı Çağla Koyuncu tarafından projede patentin yeri ve önemi konusundaki eğitime yer verilirken, ikinci gün OMÜ-TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş kılavuzluğundaki uygulamalı proje yazma etkinliği, katılımcıları bir araya getirdi.

Eğitim sonunda akademisyenlere katılım sertifikaları verildi ve ardından eğitimi gerçekleştiren OMÜ-TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş ve FSMH Uzmanı Çağla Koyuncu’ya Üniversite tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.